Algemene voorwaarden en privacybeleid

Heuvelland4daagse 2024 Vilt-Valkenburg van 8 t/m 11 augustus 2024

Algemene voorwaarden:

Restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk. Echter bij afgelasting van het evenement vanwege overheidsmaatregelen ( zoals Covid-19 maatregelen) zal het inschrijfgeld worden teruggestort minus €5,00 administratie kosten.
 

Disclaimer.

De website www.heuvelland4daagse is een initiatief van de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg met als doel wandelaars en deelnemers te informeren over het evenement Heuvelland4daagse en Heuvelland on tour en via de website de mogelijkheid biedt om digitaal in te schrijven voor deelname aan de Heuvelland4daagse. De gegevens, die hiermee worden verzameld zijn opgenomen in de privacy policy van de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg.
De Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht bij de samenstelling en onderhoud van de op deze site verstrekte informatie. De informatie is algemene informatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Deze website biedt links naar externe websites van aanbieders en sponsoren. De Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg is niet aansprakelijk voor de inhoud van internetsites waarnaar wordt verwezen of aanbieders, die gekoppeld zijn aan de website van de Stichting Wandelvierdaagse.
Het auteursrecht van deze website en alle informatie binnen deze website berust bij de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg. Het is dan ook niet toegestaan om de website of onderdelen daarvan elektronisch of anderszins te kopiëren, openbaar te maken en/of wijzigingen aan te brengen zonder voorafgaande  toestemming van de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg.
Deze gebruiksvoorwaarden zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. De Stichting Wandelvierdaagse Vilt Valkenburg behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen. Controleer deze daarom regelmatig.
 

Privacy policy

 • De Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg is een transparante organisatie, die zorgvuldig omgaat met je privacy.
 • Wij doen er dan ook alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde gegevens te waarborgen.
 • Wij zijn van mening dat de veiligheid van hoog niveau is, hier staan wij garant voor. Wij beschermen je persoonsgegevens op de volgende manieren:
 • Je  gegevens worden opgeslagen in een database, die voor niemand anders toegankelijk is dan de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg.
 • Je  internet inschrijf/betalingen worden versleuteld, voordat ze verstuurd worden, zodat niemand de gegevens kan onderscheppen.
 • Het opgegeven e-mailadres gebruiken wij voor de bevestiging van je inschrijving, betaling, status van inschrijving en voor nieuwsbrieven en berichtgevingen over de wandeltochten.
 •  Wij vragen de volgende gegevens van je zodra je een inschrijving plaatst:
 •  Je  naam, adresgegevens, provincie, land, telefoonnummer, geslacht, en geboortedatum, deze gegevens hebben wij nodig voor de startkaartregistratie in onze database.
  Beeld en fotomateriaal, die tijdens onze tochten worden gemaakt worden enkel gebruikt voor promotie van onze tochten.
 • Je  e-mailadres gebruiken wij om je op de hoogte te houden van de status van inschrijving van de Heuvelland4daagse en de activiteiten van de Heuvelland4daagse, Heuvelland-on-tour en wandelvereniging Vilt.
 • Je persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
 • Je kunt ten alle tijden aangeven, dat je geen e-mail wilt ontvangen van de Stichting Wandelvierdaagse Vilt-Valkenburg.
 • Indien gewenst, zullen wij je gegevens verwijderen uit onze database.
 • Je kunt simpel een verzoek sturen naar info@heuvelland4daagse.nl. of dit kenbaar te maken via het contactformulier op de site.
   

 

>