gastenboek

Hieronder vind je reacties van wandelaars die meegelopen hebben met de Heuvelland4daagse. Wil je ook een reactie achterlaten? Dat vinden wij heel fijn. Je kunt daarvoor het contactformulier onderaan deze pagina invullen en je reactie komt in onze mailbox terecht. 

Langs deze weg willen wij alle organisatoren en vrijwilligers bedanken voor het fantastische evenement dat jullie weer hebben neergezet.
Het waren weer prachtige routes met nieuwe stukken erin. Het was een ware vakantiebeleving. Ik hoop dat jullie dit compliment in de evaluatie aan allen willen doorgeven.
Wat ons betreft tot volgend jaar.

Ria en Peter Lissenberg

Wij als ouders willen jullie toch graag op de hoogte brengen van de prestatie die onze zoon Siem Muitjens lijkt neer te gaan zetten.
Hij loopt samen met zijn moeder, broer en zus de 14 km.
Op zich al een prestatie, maar Siem doet dit op zijn teenslippers! Al drie dagen achter elkaar, naar eigen zeggen morgen ook.
Dag 1 is mama de discussie eerst aangegaan. “Nee Siem, je moet je wandelschoenen aan” maar na een lange discussie de wandelschoenen in zijn rugzak en de teenslippers aan.
Nu 3 dagen later zijn de wandelschoenen nog niet uit de tas gekomen en loopt Siem al 3 dagen zonder problemen op zijn teenslippers.
Mochten jullie een foto willen van hem op zijn teenslippers, dan kan ik deze nasturen als jullie me een e-mailadres geven.

Bas en Marly

Wat is het weer geweldig, donderdag schitterende boswandeling met singing in the rain!!! Vrijdag een prachttocht naar de holle eik en vandaag weer een mooie route naar Bemelen. Wat is het genieten!! En toch ieder jaar anders. Chapeau aan de organisatie, alle vrijwilligers en de schitterende site.

Petra Kara-Ubaghs

Lieve mensen van de organisatie en alle vrijwilligers, bedankt voor de afgelopen 4 dagen. Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat wij fantastische routes gewandeld hebben. Vandaag 21 km Valkenburg-Sibbe was zo mooi. Lekker pittig maar Mieke en ik hebben volop genoten. Iedere dag had wel zijn charme. Hopelijk tot volgend jaar. Het waren echt weer topdagen !

Ingrid Mol

Even over het volgende. Heb gisteren de 42 km gelopen. Heb ik toch een veiligheidspuntje. Je loopt tussen dat maïs en dan naar het bos Voor het bos heb je een smal paadje. Ik zag dus twee stalen pennen de grond uit steken. Als je je daar aan bezeerd dan heb je een lelijke wond. Misschien voor volgend jaar even aandacht aanbesteden.

Asa

We hebben genoten van de wandelingen maar hebben een vraag kunnen jullie de route van 10km er tussen plaatsen voor mensen die niet 14 kunnen lopende 7 km te weinig vinden dat zou heel fijn zijn voor de rest was het super goed geregeld en tot volgend jaar.

Diana Meertens

Allereerst, een groot compliment voor u als organisatie en de schitterende parcoursen. Zelf ben ik zeer tevreden dat ik erbij mocht zijn en met succes deze Heuvelland4daagse voor de 10de keer mocht voltooien. Hopelijk een tot ziens.

Mathieu Simons

Beste organisatie,
Het waren weer unieke wandeltochten met een uitstekend weer. Chapeau! Geweldig dat jullie hier iedere keer weer in slagen. Toch een opmerking/verzoek; zou het mogelijk zijn om in jullie info te attenderen op 'zo min mogelijk gebruik van plastic'. Er waren ongelofelijk veel flesjes in omloop/in de prullenbak. Er waren plastic vorkjes en lepeltjes in gebruik. Laat de vla al eens op de hand eten bv., zoals Limburgers dat gewend zijn. Tip: op meer plaatsen waterpunten plaatsen door WML.

Ria Wanders

Dag bestuur van de stichting Heuvelland4daagse,
Als eerste wil ik u van harte feliciteren met het succes van de 31e Heuvelland4daagse, voor mij persoonlijk ‘pas’ de tweede. Er zullen er echter nog heel wat volgen wat mij betreft!!
Weer deels andere routes als vorig jaar, weer nieuwe vergezichten etc. , dus in één woord: geweldig georganiseerd!! (Alleen al het ophangen en weer weghalen van de gele lintjes lijkt me een enorme klus!)
Nogmaals proficiat

Jan Mulders, Susteren

Organisatie, het was weer perfect geregeld!
Jo Eijkenboom en Ad Heussen gefeliciteerd met jullie onderscheiding.
En al die vrijwilligers, zichtbaar en onzichtbaar, weer ontzettend bedankt! Voor velen van jullie is de 4 daagse 'n heel jaar werken.
Zeker tot ziens volgend jaar.

Joke Bosland

Organisatie.
Heb met volle teugen genoten van de prachtige tochten.
Geweldig hoe de fruithapjes zijn verzorgd, trouwens alle eten en ook de verzorging van de toiletten. Geweldig.
Bij leven en welzijn volgend jaar weer van de partij!!????

Niny Ghijsen Scheepers uit Meerssen

Beste mensen,
Wat hebben wij genoten van 4 fantastische wandeldagen. Alle lof voor de organisatie en alle vrijwilligers die er weer een feest van wisten te maken! Het was geweldig en hopelijk mogen wij volgend jaar weer erbij zijn.

Gerard en Chantal

Dank voor de geweldig mooie wandelingen afgelopen week Alles was tiptop geregeld.
Een opmerking wil ik maken over de vele mensen die meelopen zonder het inschrijfgeld te betalen. Voor een enkele dag moet dat kunnen maar geen vier of drie dagen. Ik vind het allesbehalve sportief en beledigend voor degenen die wel betalen.
Alvast dank voor uw aandacht en antwoord.

Janny Indemans

Beste mensen van de organisatie,
Wat was het een mooie 4-daagse dit jaar. Geweldig wandelweer en prachtige routes. We willen iedereen bedanken die hieraan bijgedragen heeft. Tot volgend jaar hopelijk! 

Harrie en Margreeth

Het was weer genieten in alle opzichten, de prachtige routes, het goede weer ondanks twee regenbuitjes...maar ja, waar hebben we het over, de bijzonder goede organisatie in alle facetten, hard werkende maar toch vriendelijke vrijwillig(st)ers. Aan de gehele organisatie inclusief sponsoren. Ontzettend bedankt!!

Vincent te Brömmelstroet

Hierbij willen wij uw organisatie en alle vrijwilligers(sters) bedanken voor de voortreffelijke wijze, waarop u de heuveland4daagse ieder jaar organiseert.
Ook dit jaar was alles weer goed verzorgd.
Ieder jaar verrast u ons weer met andere routes, petje af.
Volgend jaar hopen wij er weer bij te zijn.

Henk en Mia van Delft Purmerend

Met veel plezier voor eerste keer samen met mijn vrouw afgelopen week deelgenomen.
Was een mooi evenement met een perfecte organisatie met gelukkig goed weer.
Dank aan de organisatie met de vele vrijwilligers.
Wellicht tot een volgende keer.
Met groeten uit Brabant,

Andre en Marga Timmermans

Wij hebben genoten van 4 fantastische wandeldagen. De routes weer anders en ook weer nieuwe rustplaatsen. Alle vrijwilligers en de organisatie heel erg bedankt.

Wil van Leeuwen

Bij deze onze hartelijke dank voor U en Uw organisatie, voor de geweldige 31ste uitvoering, wat hebben mijn vrouw en ik genoten van de fraaie parcoursen, welke er dagelijks voorgeschoteld kregen.. Nogmaals dank. Misschien toch nog iets opbouwend, wij hebben voor de 10de maal gelopen. Jammer genoeg komt het getal 10 niet voor op de medaille, en ook niet op de oorkonde , dit was misschien wel leuk geweest.
Nogmaals hartelijk dank, bij goede gezondheid graag tot volgend jaar, ook U rustplaatsen, vooral in Meerssen, waren uit de kunst.
Graag tot volgend jaar, bij leven en welzijn.

Christien en Kees van Welie, Grave

We hebben de afgelopen week weer met veel plezier de 4daagse gelopen. Chapeau voor de organisatie, we lopen al 7 keer mee. Wat ik wel erg jammer vind, is dat er dit jaar op de medaille niet meer het aantal malen is vermeld dat we meelopen, maar blijkbaar het jaartal. Kan dat weer worden teruggebracht naar het aantal? 

Paul van Meulenbroek

Het was dit jaar speciaal voor mij de 25e keer dat ik mee liep. Iedereen bedank voor de goede verzorgde routes en de rustplaatsen. De huldiging op het podium was uitmunten en ik heb er van genoten, wat mij betreft is er geen betere 4-daagse. Nogmaals het bestuur en de vrijwilligers bedank en ga zo verder. Tot volgend jaar.

Henri Ebbers

Wat een mooi evenement , dit was mijn eerste deelname en heb er van genoten en kom zeker weer deelnemen volgend jaar! bedankt,

Pim van der Wijst

Het was dit jaar speciaal voor mij de 25e keer dat ik mee liep. Iedereen bedank voor de goede verzorgde routes en de rustplaatsen. De huldiging op het podium was uitmunten en ik heb er van genoten, wat mij betreft is er geen betere 4-daagse. Nogmaals het bestuur en de vrijwilligers bedank en ga zo verder. Tot volgend jaar.
Henri EbbersWe hebben de afgelopen week weer met veel plezier de 4daagse gelopen. Chapeau voor de organisatie, we lopen al 7 keer mee. Wat ik wel erg jammer vind, is dat er dit jaar op de medaille niet meer het aantal malen is vermeld dat we meelopen, maar blijkbaar het jaartal. Kan dat weer worden teruggebracht naar het aantal? Veel groeten,
Paul van Meulenbroek.Zeer geachte, Ik kan(nog) niet een reactie zetten in het Gastenboek ? Jammer. Maar bij deze ik heb erg veel genoten van de Heuvlland 4 daagse 2018 net als de andere jaren heb ik ook nu weer genoten van de Mooiste en gezelligste 4 Daagse van Nederland /in Limburg alle foto's en verslagen staan ook nu weer op mijn website, www.heopa.nl

Henk van der Sanden / Heopa