Heuvelland on tour

Heuvelland on Tour 2019


Heuvelland on Tour is een samenwerkingsverband tussen de Heuvelland4daagse, het Tourismusverband PillerseeTal en Austria Trend hotel in Fieberbrunn en organiseert een 6 daagse wandelreis (met 5 overnachtingen) naar Oostenrijk.
in 2019 is de wandelreis van 18 t/m 23 juni. 
Wil je ook graag mee.  Ga dan naar de rubriek inschrijven hier vind je de folder met het programma en het inschrijfformulier. Druk het inschrijfformulier af, vul het in, en stuur het op. 
 
Het prachtige decor van de Kitzbuhler Alpen, de gastvrijheid, het programma en de verzorging in het hotel, biedt wandelaars en natuurliefhebbers een ultieme gelegenheid  om op sportief en recreatief gebied volop te genieten.
In juni 2018 waren we reeds te gast in Fieberbrunn en de wandelaars hebben genoten van de prachtige omgeving van Fieberbrunn en het PillerseeTal. Er zijn elke dag een korte en lange wandeling en beiden gaan door een bergachtig gebied. Bij deelname aan deze wandelvakantie dien je te beschikken over een goede gezondheid en conditie. Tevens mag je geen hoogtevrees hebben en moet je tredzeker zijn.

Afgelopen jaren gingen we ook al naar het prachtige Pitztal in Tirol.
Vele deelnemers hebben de afgelopen jaren volop kunnen genieten van de geweldige wandelingen in dit mooie gebied. In het fotoalbum van Pitztal kun je een impressie van deze wandelingen zien.

We zijn er van overtuigd, dat ook in 2019  in het PillerseeTal Fieberbrunn in de entourage van de Kitzbuhler Alpen, de voorgaande jaren zal evenaren.

Je verblijft in het 4**** Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn op basis van All inclusieve.

Voor informatie: 
Chris Hendriks  +31 43 3114855
Math Hendriks  +31 6 18858978
Jo Eijkenboom  +31 6 57574623