Heuvelland on tour

Heuvelland on Tour.


Heuvelland on Tour is een samenwerkingsverband tussen de Heuvelland4daagse, het Tourismusverband PillerseeTal en Austria Trend hotel in Fieberbrunn en organiseert een 6 daagse wandelreis (met 5 overnachtingen) naar Oostenrijk.
Dit jaar is de reis van 21 t/m 26 juni 2018. 
Het prachtige decor van de Kitzbuhler Alpen, de gastvrijheid, het programma en de verzorging in het hotel, biedt wandelaars en natuurliefhebbers een ultieme gelegenheid  om op sportief en recreatief gebied volop te genieten.
In september 2017 hebben we prachtige wandelingen uitgezet, die garant staan voor een geweldige wandelvakantie in het PillerseeTal. Er zijn elke dag een korte en lange wandeling en beiden gaan door een bergachtig gebied. Bij deelname aan deze wandelvakantie dien je te beschikken over een goede gezondheid en conditie. Tevens mag je geen hoogtevrees hebben en moet je tredzeker zijn.

Afgelopen 4 jaar gingen onze wandelvakanties naar het prachtige Pitztal in Tirol.
Vele deelnemers hebben de afgelopen jaren volop kunnen genieten van de geweldige wandelingen in dit mooie gebied. In het fotoalbum van Pitztal kun je een impressie van deze wandelingen zien. We zijn er van overtuigd, dat ook dit jaar in het PillerseeTal Fieberbrunn in de entourage van de Kitzbuhler Alpen, de voorgaande jaren zal evenaren.

Je verblijft in het 4**** Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn op basis van All inclusieve.

Voor informatie: 
Chris Hendriks  +31 43 3114855
Math Hendriks  +31 6 18858978
Jo Eijkenboom  +31 6 57574623