Rugzak-10-daagse

Beste deelnemers/wandelaars van de Heuvelland4daagse.

 
Door de nog geldende maatregelen rondom het Covid-19 coronavirus kunnen we ook dit jaar met  pijn in ons hart, de Heuvelland-4daagse in zijn originele vorm  helaas niet organiseren. Voor de deelnemers/wandelaars, die in Limburg verblijven hebben we een alternatief bedacht om toch te kunnen wandelen in onze mooie omgeving.
Dit alternatief is gericht op spreiding van de wandelaars en het in acht nemen van de coronamaatregelen. De organisatie Heuvelland4daagse mag niet organiseren en faciliteren, maar mogen wel routes markeren.

Het Alternatief: de "Rugzak-10- daagse".

Er zijn  4 verschillende routes uitgezet van 10-20-30 en 40 km vanaf 4 verschillende locaties  in Berg en Terblijt. Deze locaties liggen allemaal op fiets -of loopafstand van elkaar.
Om een zo  goed mogelijke spreiding te bewerkstelligen kun je deze wandelingen gedurende 10 dagen wandelen n.l. van vrijdag 6 t/m zondag 15 augustus 2021.
 

Aanbevolen starttijden:

Vanaf 07.00                       40 km
Vanaf 08.00                       30 km
Vanaf 09.00                       20 km
Vanaf 10.00                       10 km
 

De startlocaties zijn:

Café-zaal  ’t Vöske, Grotestraat 8, Berg en Terblijt,
Hotel Vue, Wolfsdriesweg 7, Geulhem, Berg en Terblijt.
Brasserie Van Alles Get, Rijksweg 132, Berg en Terblijt .
Gemeenschapshuis Cascade, Nachtegaalstraat 25, Vilt, Berg en Terblijt.
 
Deze wandelingen worden je  gratis aangeboden en je dient zelf voor eten en drinken te zorgen. Er zijn geen rustplaatsen onderweg, dus neem vooral je rugzak mee.  Mogelijk kun  je wel gebruiken van de horeca onderweg, voor zover dit is toegestaan en ruimte beschikbaar is.
We hopen, dat je gebruik gaat maken van deze extra dagen en tijdstippen, zodat we een goede spreiding hebben en alles soepel verloopt.
Mochten er op een tijdstip te veel starters zijn op een bepaalde locatie, dan word je verwezen naar een mindere drukke locatie om een andere route te wandelen.
Daarom het verzoek ook gebruik te maken van  de dagen door de week.
Je loopt deze wandeling geheel op eigen verantwoordelijkheid en wij verwachten dat je de geldende coronaregels van de overheid in acht neemt.
Denk aan de regels:
Houd je aan de geldende coronamaatregelen. Kijk hiervoor op de website www.Rijksoverheid.nl  onderwerp: Coronavirus-COVID 19.
Gooi geen rommel of afval in de natuur en blijf op de gemarkeerde route
 
Het wandelen is gratis ,een donatie bij de start voor een vrijwilligersuitje is natuurlijk welkom.
We hopen je hiermee een aardig alternatief te bieden en wensen iedereen veel wandelplezier in ons 5-sterrenlandschap.
 
Met vriendelijke wandelgroeten.
 
Bestuur Heuvelland4daagse